aku dan si dia

Daisypath Anniversary tickers
welcome to my blog .. thx for reading ..

Friday, 6 May 2011

heyyo ..!

assalamualaikum .. hai ! hmm .. da ade blog ni da lame da ... tapi ., x tau nak post ape .. hihi .. sori guys ! post ni qilah nak introduce diri qilah je kat you all dulu .. banyak cerite2 yang qila nak kongsi .. kalau korang nak tau hikayat nur aqilah bt razali , jenguk2 lah eh blog ni .. and jangan lupa follow .. =) ok .. nama qilah nur aqilah bt razali .. umur qila 14 tahun .. qilah lahir pada 28 hb mei tahun 1997 .. qilah ni jenis yang suka makan dan tak berape nak banyak mulut .. hmm .. qilah mempunyai hubungan dengan seseorang .. hihi kalau nak tau .. tunggu lah nanti qilah post pasal dye .. jangan risau .. ;) haha .. qilah sekolah dekat smk taman setiawangsa .. qilah mempunyai RAMAI kawan antare nye amal ., manda ., syarfa ., nailah dan lain2 .. =) hmm .. k la .. sampai sini je lah kot ... nanti kalau ade masa qila post lagi eeeeeh ?? bye .!

0 comments: